vineri, 19 iulie 2013

Pandispan cu visine si cacao

aveam prea multe oua in casa si nestind cum sa le consum pe mai multe odata am hotarat sa fac un pandispan rapid, gustos si cu vreo 8 oua.
Ingrediente:
8 oua, 16 linguri zahar, 16 linguri ulei de floarea soarelui, 15 linguri faina, 1 lingura cacao, cateva visine.

Se bat albusurile spuma tare cu tot zaharul odata si putina sare.
se adauga treptat cate un galbenus si uleiul (cate 2 linguri de ulei la fiecare galbenus) si se amesteca cu telul
se aduga 13 llinguri de faina (lingura cu lingura trecuta prin sita)
se imparte compozitia in doua, in jumatate se mai pun 2 linguri faina, iar in cealalta o lingura de cacao.
se ung 2 tavi de chec cu putin ulei si se tapeteaza cu faina. se toarna mai intai compozitia alba si apoi cea de cacao.
lasati la lins castronul oricui binevoieste

dati tavile la cuptor 5 minute la foc mare si apoi le scoateti pentru a pune visinile
dati din nou la cuptor la foc mediu pentru 35-40 min.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu