vineri, 6 ianuarie 2012

Tarta cu spanac si 4 feluri de branza


Ingrediente: 500g spanac, 2 cepe rosii, 3 oua, 100g telemea veche de oaie, 100g  cas vaca, 100g cascaval afumat, 100g feta, o foaie de aluat foietaj.

          Se spala si se taie spanacul, apoi se opareste.
          Intr-o tigaie se caleste, in ulei de masline, ceapa tocata marunt. Dupa ce s-a ingalbenit se adauga spanacul si se calesc impreuna inca 10 min. Se adauga 2 oua amestecand rapid cat sa se inchege. Se adauga branza (cu exceptia celei feta) data pe razatoarea mare sau framantata. Se adauga sare si piper.
           Intr-o forma de tort se aseaza foaia de aluat avand grija sa tapetam si putin peretii.


            Se adauga compozitia de spanac.
             Se pune si branza feta si restul de aluat fasii, se unge cu ou si se presara seminte de in.
            Se da la cuptor 45 minute.
Puteti combina ce branzeturi vreti voi si va plac mai mult dar recomand ca cel putin una sa fie afumata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu